KVW Horst

Hieronder zijn een aantal algemene KVW-zaken beschreven.

Doelstelling

KinderVakantieWerk Horst is een stichting, die zich ten doel stelt schoolgaande kinderen op een ontspannende en zinvolle manier bezig te houden, gedurende een week (maandag t/m vrijdag) tijdens de zomervakantie.

Logo & lied

KinderVakantieWerk  Horst is te herkennen aan het logo zoals het hier afgebeeld is. De personen in het logo worden Kuifje en Petje genoemd en zij spelen al vele jaren een centrale rol in de KVW-week. Er is zelfs een leuk liedje over deze twee geschreven, namelijk het KVW-lied. Met dit lied wordt elke KVW-dag geopend en afgesloten.

Verzekering

Tijdens de KVW-week is ieder deelnemend kind, leid(st)er en bestuurslid verzekerd tegen schade aan derden (W.A.), dus niet voor eigen schade!

w

Contact

Alle communicatie met KinderVakantieWerk Horst loopt via de contactpersoon van het bestuur. Op de contactpagina staat het telefoonnummer en het e-mail adres van de contactpersoon.

Kuifje & Petje

Kuifje en Petje zijn onze hoofdpersonen, die met de kinderen elk jaar het avontuur tegemoet gaan.

Als titelfiguren voelen de kinderen zich sneller op hun gemak, en laten zich lekker meeslepen in alle spannende verhalen die we met zijn allen meemaken.