KVW Week

Hier enkele hele belangrijke zaken over de allerleukste week van het jaar, de KVW-week!
Thema: Kuifje en Petje zien ze vliegen!
Datum: Maandag 08 juli t/m vrijdag 12 juli 2019
Locatie: Parkeerterrein Dendron College

Hier staan de alle KVW-dag beschreven.


KVW-MAANDAG

Het eerste klusje in de KVW-week is om groepjes te maken van circa 10 kinderen. Natuurlijk mogen alle vriendjes en/of vriendinnetjes bij elkaar in het groepje. Aansluitend gaan de kinderen van het groepje op een leuke manier kennis maken met elkaar en met de leiding! Daarna is het tijd geworden om te beginnen met de bouw van het KVW-dorpje. Ieder groepje kinderen krijgt de benodigde materialen om daarmee hun eigen huisje in elkaar te zetten. En als dat geluk is, mogen de kinderen hun kale huisje gaan aankleden en versieren. Dat wordt dus zagen, timmeren, knippen, plakken en nog veel meer!



KVW-DINSDAG



KVW-WOENSDAG



KVW-OVERNACHTING

Bagage
– Brengen: op KVW-woensdag (10 juli) tussen 16:00 en 16:30 uur
– Inhoud: luchtbed, matje of stretcher; slaapzak; pyjama; 1 knuffel; tandenborstel en tandpasta; washandje, zeep (in doosje) en handdoek
– Ophalen: op KVW-donderdag (11 juli) tussen 09:00 en 09:30 uur
– Denk aan: het lunchpakket voor KVW-donderdag!



KVW-DONDERDAG


KVW-VRIJDAG


Belangrijke weetjes

Hier zijn een aantal belangrijke weetjes voor zowel de KVW-kinderen als de ouders c.q. verzorgers genoteerd. Lees deze aandachtig door!!!

Deelnemerskaart

Bij de deelnemerskaart heb je ook dit programmaboekje gekregen. In dit boekje is niet alleen het programma van de KVW-week maar zijn ook de belangrijke weetjes en het KVW-lied opgenomen. Tevens kun je er je herinneringen aan de KVW-week in schrijven. Om deel te kunnen nemen aan KVW 2018 heb je op de kaartverkoop een deelnemerskaart gekocht. Vul deze kaart volledig in en plak (of teken) er een pasfoto van jezelf op. Zorg er voor dat je elke KVW-dag je deelnemerskaart meeneemt naar KVW, zodat de leiding deze kan controleren.

Programmaboekje

Bij de deelnemerskaart heb je ook een programmaboekje gekregen. In dit boekje is het programma van de KVW-week opgenomen. Maar je kunt er bovendien je herinneringen aan de KVW-week in schrijven.

Eten en drinken

Zorg dat je tijdens de hele KVW-week zeker genoeg eten en drinken meeneemt. Voor KVW-vrijdag is een klein lunchpakketje voldoende. Bij heet weer zullen wij extra drinken en/of ijs uitdelen.

Kleding

Trek in de KVW-week nooit je beste kleren aan, omdat die wel eens een beetje vies kunnen worden. Verder is het raadzaam regenkleding mee te nemen als het slecht weer dreigt te worden.

Herkenbaarheid

Het bestuur van KVW Horst is te herkennen aan het groene KVW poloshirt. De leiding zal een geel T-shirt aan hebben.

Bereikbaarheid

Alleen voor noodgevallen en dringende vragen is KVW Horst tijdens de KVW-week te bereiken en wel op het volgende telefoonnummer: 06-18202589.

Locatie en tijden

KVW 2018 zal op KVW-maandag gestart worden in de ‘zitkuil’ van het Dendron College (Gebr. v. Doornelaan 124). Daarna wordt elke KVW-dag geopend en afgesloten in de grote tent op het KVW-terrein (het parkeerterrein van het Dendron College). Omdat niet op iedere KVW-dag dezelfde tijden worden gehanteerd volgt hier een overzicht:

KVW-maandag, -dinsdag en -woensdag:
KVW-overnachting:
KVW-donderdag:
KVW-vrijdag:
09:30 – 16:00 uur
16:00 – 09:30 uur
09:30 – 16:00 uur
12:30 – 19:30 uur

Ziekten en medicijnen

Geef bij de EHBO-post (langs de Mertens-tent) en aan de leiding door welke ziekte(n) en/of medicijn(en) jouw kind heeft. Het is beter dit van te voren te weten dan er tijdens KVW achter te komen, dit is elk jaar nog steeds het geval. Niemand hoeft zich er voor te schamen!

Vragen en opmerkingen

Bij vragen, opmerkingen of suggesties betreffende KVW Horst kunt u zich uiteraard tot het bestuur van KVW Horst wenden.